Monday, November 11, 2013

Rainbow



Selamat petang ;)

Niat di hati nak update hari Sabtu yang lepas tapi waktu berbelogging aku sangat terhad. Updated when i at offices. huhu. Because why ? Mengadap PC sehari suntuk, 8++jam sehari, 5 1/2 day a weeks.
Make my eyes so tired. Macam panda kena tumbuk!

Dussh!! so just imagined. Da lah mata panda tu azalinya lebam. tambah pulak kena tumbuk. huhuhu ;)

Jom layan ' Rainbow Cake ' ~wink wink



glamorousbybellaluna.blogspot.com
meriahhh sungguhh. huh !


Kiteorang siap request dengan akak bakery tulis nama aweks-awekss ni. huhuhu . Padahal cake tu togel aje. Konon-konon nak buat symbolic Friendship

Nama pun tak blahh~ hahaha. Nak yang glamoor. kikiki



glamorousbybellaluna.blogspot.com
sila tunjuk nama anda ye


Sayang giler nak potong. Cantik kot. Tak tergamak rasanya aku nak makan. Reghaaaa



glamorousbybellaluna.blogspot.com
sesudah potongg *_*


sobb..sob..hikk..hukk... Sesudah potong .. Dapat nama aku "be" aje.
"lla" sudah hilang dimamah oleh kaum kuat makan.



glamorousbybellaluna.blogspot.com
sorang sepotong ohkeyy!




glamorousbybellaluna.blogspot.com
Nakk tak?

Aku memang suka cake, suka buat cake. Tapi kurengg la nak makan cake banyak-banyak. Nak request cake letak lada ohkey tak? haha.  Lunch tadi buka freezer tinggal lagi separuh. Baru teringat yang cake hari sabtu belum aku habiskan.




" Pelangi Petang - Sudirman "

Kumeniti awan yang kelabu
Kutempuhi lorong yang berliku
Mencari sinar yang menerangi
Kegelapanku

Kupercaya pasti suatu masa
Sang suria kan menyinar jua
Membawa harapan yang menggunung
Bersamanya...

( korus )
Engkau tiba bagaikan pelangi
Tak bercahya namun kau berseri
Tapi cukup menghiburkan
Hati ini

Seharian waktu bersamamu
Tak terasa saat yang berlalu
Bagai pelangi petang kau kan pasti
Pergi jua...

( ulang dari korus )


* Wujudnya Pelangi selepas hujan, Timbul kegembiraan selepas kedukaan.
Semoga hidup kita berwarna warni bagaikan pelangi *