Tuesday, December 3, 2013

Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM


Selamat Hari Selasa U'ollsss 

Hai korang !! ada yang rasa diri korang bertuah tak?
Siapa-siapa nak mencuba nasib ??
Ini bukan permainan nombor ekoq. hehe
Menang Boleh dapat 'gift' hujung-hujung tahun ini.
Jom rajin-rajinkan diri korang untuk join.
Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM

Kalau nak menang mesti ada syarat-syarat yang wajib dipatuhi:

# 1- Buat entry khas untuk segment ni.
Contohnya: macam yang aku tengah buat.

# 2- Tolong letak banner / logo blog Abg HH macam di bawah ini.

http://www.hasrulhassan.com/2013/12/random-giveaway-rm50-tunai.html
oh~yeah!! mesti ada backlink bersumberkan blog abg ' HH.com '

# 3- Syarat paling penting, korang HARUS ''follow / subscribe'' blog HASRULHASSAN.COM
(barulah korang jadi pemenang bertuah,kalau idok.memang tak ade lah )

# 4- Like Fanpage. Seperti yang aku dok ulang-ulang. (HARUS / WAJIB)

So, selepas semua syarat-syarat sudah dipatuhi.
Korang semangnya LAYAK join.


'' Selamat bersegment kawan-kawan & semoga berjaya ''