Friday, December 27, 2013

Jom JADI Sahabat IQRA !!!



Salam Jumaat Semua =)
Hari ni, adalah last jumaat dalam tahun 2013.
So, sebelum kita semua menyambut tahun baru.
Apa kata, korang semua Join Sahabat Iqra !!


sahabat iqra


Tak rugi pun Mendaftar sebagai Sahabat Iqra.
Tak keluar satu sen pun. Melainkan ada sesiapa yang baik hati nak jadi sponsor.


sahabat iqra


sahabat iqra


Blog aku sudah tersenarai dalam web mereka.
Korang pun boleh . Jika mendaftar dengan mereka =)


sahabat iqra


'' Jika kita tidak punya harta hendak disumbangkan,
lagi elok kita sumbangkan tenaga untuk membantu.
Jika tidak punya tenaga untuk membantu,
Kirimkan DOA agar mereka sentiasa diperlihara Allah''


* Mana tahu boleh naikan traffik akhirat nanti. Insyallah *