Thursday, December 26, 2013

REVIEW : Follower #130


Hai U'olls !
Today aku nak buat entry kelainan sedikit. hehee
Semakin hari followers aku semakin meningkat.
Millions thanks for all.
Yang sudah follow aku tapi aku tak follow korang lagi.
Sila bagitahu aku ye.
Sebab waktu aku agak terhad nak cari check satu-satu ape dah jadi kat blog aku ni.
Bukan aku sombong ke ape tau ! huhuhu

Meh. rapat-rapat !! aku nak kenalkan seorang blogger ala-ala detective.

http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/


My Followers #130 its Miss Fiqa
Thanks dear >_<


http://conan2657.blogspot.com/

Miss Detective Conan

Try la visit her ! blog yang simple and comel.
Jepun-jepun mood gitu. Macam tahu aje bella suka tengok Detective Conan.
Tapi ni versi girgirl la. Sweet ohkey. Ingat lelaki je minat kartun? heheeee

http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/

* kawan kat alam maya tak semestinya tak boleh jadi kawan baik kan ?? *