Wednesday, December 4, 2013

New Shawl Here !!


Selamat petang awekss cun !

Model tudung sama aje ?
Bosan layan same design ??

Ok,kalau korang bosan dengan design dipasaran yang sedia ada.J
Jom cuci mata. Layan new shawl from
''bella luna''

Tengok aje! tak payah bayar.
i gerenti u'olls 




Shawl Handmade ''bella luna''
Diperbuat dari kain yang berkualiti tinggi.
Yang penting tak jarang dan tak panas.
Tak perlu fikir panas or berpeluh bila pergi menghadiri
''Majlis Kahwin''


Material : Chiffon Georgette with Lace & beads




bella memang suka sangat lace !
so, kat atas shawl tu. Bella ada jahit lace dan manik.
Manik diselangseli kan dengan warna pink & purple.
So akan nampak exclusive dan mewah gitu.
Sesuai untuk di gayakan dengan baju kurung bercorak.
Berlainan colour pun boleh.
''Remaja'' kan mix and macth ^_^





Kalau siapa-siapa berkenan, maybe nak pergi kenduri kendara hujung tahun ni.
Dinner?? ataupun ada ura-ura nak pergi jumpa bakal mak mertua??
Korang amat-amatlah sesuai.
Boleh sangat grab shawl ni cepat-cepat.
Stock Limited ye dear's 

Korang boleh drop email :
glamorousbybellaluna@gmail.com

Wechat:
ms_veilaluna




'' Thanks for view & reading ''