Friday, March 7, 2014

Sepetang Bersama Blogger's 2014


Hai, selamat petang para pembaca semuanya.

Tal sangka, cepat aje masa berlalu. Esok hari yang dinantikan, majlis perjumpaan para blogger.
Actually, aku memang tak ada apa-ap preparation. kui kui. Baju ape? kasut ape? tudung ape?
Malam ni aku baru nak selongkar robok. Agaknya aku terlebih focus pada event aku yang lain next week.
Nasib tak terlupa pasal esok. hahaaa.

Berdebar sungguh rasa hati den menanti esok. Aku langsung tak kenal mane2 blogger.
KIra berani mati jugaklah pergi sorang-sorang attend event. hihihi.


https://glamorousbybellaluna.blogspot.com

Tadi buat spot check name den tak jumpa-jumpa. Rupa-rupanya aku kat meja 31. 
Jauh ke belakang ni, hahaa. tak apelah dekat dengan pintu keluar masuk. Motip??
So, yang dok semeja dengan aku. Sorang aje yang aku kenal. Yang lain, esok baru nak kenal.

Blogger Mak Dara dan family stay meja 27. Alamak jauh pulak nak bertegur sapa !!

https://glamorousbybellaluna.blogspot.com

https://glamorousbybellaluna.blogspot.com

Aturcara majlis bermula pada pukul 10 untuk pendaftaran. Kena kuar awal pagi esok.
Doakan majlis berjalan lancar ye ^__^

p/s : Segan nak bertegur sapa dengan orang sebenarnya. Aku bukan mudah mesra.
Tapi kalau dah banyak kali, memang tak hingat gelak sakan =)



'' pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas ''