Saturday, March 22, 2014

SEGMENT : 1st Giveaway By Puan Husna




Assalammualaikum wbt semua ^__^

Im back !! wink..wink T_T rindu kat my belog picisan ni. Seminggu ber'honeymoon, bella just sempat BW & Comment some friends entry aja.
Yang bella terlepas pandang sorry ye. Tak sempat singgah dan baca. sebab tu tak comment. ^_^

Disebabkan Puan Husna ada buat 1st giveaway, bella nak join, mana tahu dapat hadiah dari dia. ehehheee. Tapi tak harapkan hadiah pun,
ofcoz bella nak support kawan. 

So, mana kawan-kawan nak support kawan bella ni, boleh klik banner kat atas & join !!! Sebelum nak join tu.
Sila follow blog beliau ok ? Janji !! jangan tipu. ehehe ^_^

To Husna :
'' Bella sangat berpuas hati dengan blog una. Tak ada apa yang buruk pun.
Simple blog, tak messy & senang nak baca. Then pengunaan bahasa dan tulisan una senang nak paham.
Setiap entry yang una tulis fresh and teratur !! overall ~ no complain ! yeah ''




'' pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas ''