Tuesday, April 28, 2015

Party Lipstick Special for Mothers Day

Assalamualaikum Girls !!

Siapa yang stay area klang? Shah Alam? Dan sewaktu dengan sila angkat tangan.
Yeeeaahh.. Jom sertai kami gegadis cantik untuk "Lipstick Party" pada 9 MAY 2015.

Jangan risau korang tak payah lah susah2 datang bawak lipstick sebatang due ke ape.
Just DAFTAR >DATANG > ENJOY !! senang kan? Kat sana nanti, korang boleh try macam2 jenis lipstick and colour. Mase ni la nak melaram.

Samalah macam aku bila pergi watson ke guardian. Konon-konon nak beli lipstick baru, colour baru. Tapi bila dah start belek2 nak try. Tetiba ade pulak sales girl datang tengok2 aku, usha aku. Macam aku tak pakai pulak seluar reaksi dia !! Hahaha. Tension wehh.Datang dengan niat murni tulus ikhlas gitu. dah kene pandang kerekk. =)

Ok.. Jangan stress2.. Reda kan stress bila korang daftar ke partylipstick ni. Tak perlu segan silu ye. Jangan lupa pulak bawak mother korang. Sempena raikan hari ibu. Ape kata sekali sekala ajak mother korang bersenam, kuak lentang dengan kawan2 baru. Tak ade la bosan mother kat rumah nanti. Kesian mother korang uruskan hal korang dari kecik sampai korang dah beranak kecik. hik hik . Alaa RM15/ sorang tanpa GST ok. kalau kene GST. tampar je!!


Ape tengok-tengok lagi ?? sila call / wassap no kat atas tu. Cakap je '' den nak daftar''
Jangan lupa daftar sebelum 8 May 2015 untuk limited seat yeah.

Jangan risau, makan minum disediakan plus ade cabutan hadiah. Best-best hadiah ok!
Rugi kalau tak datang uolls . Jom la datang meraikan dan meriahkan HARI IBU bersama kami.